Diensten

Wassen en stylen, olie/vitamine behandelingen, knippen, verven, keratinebehandeling, relaxen/straighten, curly, hair weaving, permanenten, wax extensions, vlechten/ cornrows /box braids, crochet braids, opsteken/ bruids kapsels/ bruids make-up, acrylnagels en gezicht epileren en wenkbrauwen verven.

 

 

RELAXEN/STRAIGHTEN

Relaxen is het ontkroezen van het haar met een chemisch goedje met als hoofdbestandsdeel bijvoorbeeld sodium hydroxide (lye) of calcium hydroxide (no lye). Om het haar te relaxen wordt dit chemisch goedje op het haar aangebracht om de zwavelverbindingen die het krullend haar vormen te breken.

CURLY

Een curly behandeling is ook een methode die toegepast kan worden. Hierbij worden ook de krulverbindingen verbroken, maar in grovere krullen weer worden vastgezet. Dit is een eveneens lange behandeling, maar is weliswaar een minder zware chemische behandeling voor het haar. Deze behandeling duurt gemiddeld 3 uur.

KERATINE

Keratine is een lichaamseigen eiwit (aminozuur) die onder meer in het haar, de nagels, de huid en tanden zit. Op natuurlijkerwijze maar ook door invloeden van buitenaf (klimaat, föhnen/tangen, verven, etc.) verliest het haar de lichaamseigen keratine, waardoor het haar veroudert. Keratine is een lichaamseigen proteïne. De stof zorgt voor kracht en flexibiliteit. Natuurlijke keratine maakt het haar heerlijk zacht.